Meddelelse: Vores firmanavn ændres fra The Garrison

Meddelelse: Vores firmanavn ændres fra The Garrison til Castleson

Vi er stolte over at kunne meddele, at vores firmanavn snart vil ændre sig. Fremover vil vores virksomhed gå under navnet Castleson. Dette er et vigtigt skridt for os, og vi er meget begejstrede for, hvad denne ændring vil betyde for fremtiden for vores virksomhed og for vores kunder.

Meddelelse: Vores firmanavn ændres fra The Garrison

Hvorfor ændrer vi vores navn?

Efter mange overvejelser og samtaler har vi besluttet, at det er tid til en frisk start med et navn, der bedre afspejler vores vision, værdier og den retning, vi ønsker at føre vores virksomhed. Castleson er efter vores mening det perfekte navn til at afspejle vores kerneværdier og løfter til jer, vores kunder.

Navnet The Garrison har tjent os godt i mange år, men med fremtiden for øje ønskede vi et navn, der bedre udtrykker styrken, kvaliteten og raffinementet af vores produkter og tjenester. Castleson føles for os som en naturlig fortsættelse, et navn der udstråler elegance og klasse, og som hjælper os med at forme vores vision for fremtiden.

Hvad betyder Castleson for os?

Valget af Castleson er ikke tilfældigt. Det er et navn, der symboliserer forbindelsen mellem styrke og beskyttelse, værdier som vi holder højt. Ordet "Castle" symboliserer tillid, stabilitet og kvalitet—en borg, du kan stole på. “Son” bringer varme og personlighed til brandet, en henvisning til vores kundecentrerede tilgang, hvor I, vores kunder, altid kommer i første række.

Vi mener, at Castleson er det perfekte navn til at kommunikere den klasse og det raffinement, vi har stået for i årevis. Det repræsenterer ikke kun vores produkter og tjenester, men også fundamentet for vores forretningsfilosofi: pålidelighed, topkvalitet og kundetilfredshed.

Hvad betyder dette for dig som kunde?

Selvom navnet ændrer sig, forbliver kernen i vores virksomhed den samme. Castleson betyder den samme service, samme dedikation og samme kvalitet, som du kan regne med. Vores online shop forbliver den pålidelige adresse for kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Vi fortsætter med at levere fremragende kundeservice og den bedste værdi for pengene.

Du kan stole på, at navneskiftet ikke vil påvirke din oplevelse med os. Vi vil fortsat tilbyde den samme dedikation til kundetilfredshed, som du er vant til, og vi stræber altid efter at overgå dine forventninger.

Et nyt navn, samme vision

Vores navneskift til Castleson markerer et nyt kapitel for vores virksomhed, men vi fortsætter med at fokusere på det, der virkelig betyder noget: at levere fremragende produkter og en service, du kan stole på. Vi ser frem til, hvad fremtiden bringer, og håber, at I vil vokse med os under dette nye navn.

Tak til alle, der er en del af vores rejse. Vi sætter pris på jeres tillid og vil fortsætte med at arbejde hårdt for at gøre os fortjent til den tillid hver dag. Castleson er klar til fremtiden, og vi håber, at I vil opleve det med os!

Med venlig hilsen,
Teamet hos Castleson